nablabs_logo_suojalasit2015.jpg

Nablabs lyhyesti

Nablabs tarjoaa näytteenotto-, analyysi-, mittaus- ja asiantuntijapalveluita. Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla analytiikan ja asiantuntijapalvelut toimivaksi ja kokonaisvaltaiseksi palveluksi.

Ratkaisemme asiakkaan tuotteisiin, prosesseihin tai ympäristövelvoitteisiin liittyvät analyysi- ja tutkimustarpeet kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Lähes 120 ammattilaistamme tarjoavat kymmenien vuosien kokemuksella henkilökohtaista palvelua valtakunnallisen verkostomme kautta nopeasti ja joustavasti.

Olemme Suomen kokenein laboratoriotoimintojen ulkoistaja ja toimialan aktiivinen kehittäjä. Palveluihimme luottavat monet alojensa keskeiset toimijat, kuten AkzoNobel, Forchem, Kemira, Kraton, Metsä Group, StoraEnso, UPM ja Vapo.

1.6.2017 alkaen olemme osa Eurofins Scientificia, joka on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 2,54 mrd €. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 310 laboratoriota 39:ssä eri maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Eurofinsin toimiala kattaa bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla. Yhtiön toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstön korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptin jatkuvaan kehittämiseen.

Nablabs lyhyestiLaatu ja akkreditointiHistoria