nablabs_logo_suojalasit2015.jpg

Nab Labs lyhyesti

Olemme nyt Eurofins Environment Testing! Eurofins Environment Testing on Suomen johtava ympäristölaboratorioiden verkosto, jolla on käytössään Suomen suurin määrä päteviä ympäristönäytteenottajia ja laajat asiantuntijapalvelut. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Vuonna 2017 Eurofins ympäristötoimiala kasvoi merkittävästi. Lähes samanaikaisesti Eurofins laajeni Rambollin ympäristölaboratorio Ramboll Analyticsilla (nykyään Eurofins Environment Testing Finland Oy), Ahma ympäristö Oy:llä ja Nab Labs Oy:llä. Tänä päivänä ympäristöosaajien vahvuutemme on jo yli 350 ammattilaista! Me olemme Eurofins Environment: Eurofins Environment Testing Finland Oy Y-tunnus: 2752292-5, Nab Labs Oy Y-tunnus: 0283126-2, Ahma ympäristö Oy, Y-tunnus: 0227583-3.

Ratkaisemme asiakkaan tuotteisiin, prosesseihin tai ympäristövelvoitteisiin liittyvät analyysi- ja tutkimustarpeet kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Olemme Suomen kokenein laboratoriotoimintojen ulkoistaja ja toimialan aktiivinen kehittäjä. Palveluihimme luottavat monet alojensa keskeiset toimijat, kuten AkzoNobel, Forchem, Kemira, Kraton, Metsä Group, StoraEnso, UPM ja Vapo.

1.6.2017 alkaen olemme osa Eurofins Scientificia, joka on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 2,54 mrd €. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 310 laboratoriota 39:ssä eri maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Eurofinsin toimiala kattaa bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla. Yhtiön toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstön korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptin jatkuvaan kehittämiseen.

Nablabs lyhyestiLaatu ja akkreditointiHistoria