nablabs_logo_suojalasit2015.jpg

Laatu ja akkreditointi

Haluamme erottautua muista alan toimijoista palveluiden korkealla laadulla ja tuottamalla ratkaisuja asiakkaittemme tarpeisiin. Laadunhallintamme muodostaa tärkeän työkalun palveluidemme jatkuvalle asiakaslähtöiselle kehittämiselle, toiminnan laadun arvioimiselle sekä tulosten mittaamiselle.

Toiminta- ja laatujärjestelmämme perustuu standardiin SFS-EN ISO/IEC 17025.

Analytiikka-, mittaus- ja näytteenottotoimintojen laatu rakentuu henkilöstön ammattitaidosta, sovittujen ja tarkoituksenmukaisten menettelyjen noudattamisesta sekä asianmukaisesta laitekannasta. Teknillistä ja toiminnallista laatuamme arvioidaan jatkuvasti.

FINAS

Suomen kansallinen akkreditointielin FINAS-akkreditointipalvelu arvioi säännöllisesti toimintajärjestelmäämme ja akkreditoinnin piirissä olevaa toimintaa. Meillä on laajasti käytössä akkreditoituja menetelmiä kemian, mikrobiologian, ympäristönäytteenoton ja päästömittaustoiminnan alueilla. Ajantasainen pätevyysalue löytyy FINASin verkkopalvelusta, www.finas.fi. Akkreditointitunnuksemme ovat T111 ja T142.

Evira

Olemme tiettyjen talousvesimenetelmien osalta Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran hyväksymä laboratorio. Kaikki Eviran rekisteröimät menetelmämme ovat akkreditoituja tai arvioituja. Rekisteriotteemme löytyy Eviran verkkopalvelusta, www.evira.fi.

Tilaajavastuu.fi

Olemme mukana Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Palvelun kautta yrityksestämme löytyy kaikki tilaajavastuulain edellyttämät selvitykset yhdestä paikasta. Tiedot ovat haettavissa maksuttomana raporttina Tilaajavastuu.fi sivuston kautta. Tutustu: www.tilaajavastuu.fi

Näiden lisäksi asiakkaamme käyvät säännöllisesti auditoimassa toimintaamme.

Nablabs lyhyestiLaatu ja akkreditointiHistoria