img_1631.jpg

Nablabs työnantajana

Asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta on keinomme menestyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä – haluamme olla toimialamme suunnannäyttäjä Suomessa. Toimintamme on aina rakentunut erikoisosaamiselle ja osaamisen merkitys tulee entisestään korostumaan. Osaamisen kehittäminen pitkällä tähtäimellä varmistaa kilpailukykymme ja erottumisen kilpailijoista.

Haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella palvelulla. Siksi asiakaspalveluosaaminen onkin keskeistä kaikissa tehtävissä, ja työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti.

Laboratoriotyössä turvallisen ja toimivan työympäristön on oltava itsestäänselvyys. Turvallisuus syntyy ennaltaehkäisevällä työllä. Nablabs noudattaa kestävän kehityksen periaatetta ottamalla huomioon toiminnan ympäristövaikutukset ja vähentämällä haitallisia ympäristövaikutuksia.

Arvostamme avointa keskustelukulttuuria, yksilöllisyyttä ja vastuun kantamista, niin omista kuin yhteisistä työtehtävistä, sekä jatkuvaa ammatillista kehittymistä. Kaikkien työ on yhtä tärkeää – arvostamme työtovereita roolista riippumatta. Me kaikki yhdessä luomme yrityksemme kulttuurin, joka on menestyksemme kulmakivi.

Tarjoamme asiantuntijoille mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammatissa ja työuralla. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Olemme aina kiinnostuneita ihmisistä, jotka uskovat asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä keskustelevaan yrityskulttuuriin.

Tutustu avoimiin tehtäviimme Jos meillä ei juuri nyt ole tarjota sinua kiinnostavaa työtä, niin lähetä kuitenkin avoin hakemus ja kerro, mitä sinä haluaisit tehdä. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Otamme yhteyttä, kun meillä on toiveitasi vastaava avoin tehtävä.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen tiinapakarinen(at)eurofins.fi.


Hakemus

Nablabs työnantajanaAvoimet työpaikat