img_1631.jpg

Avoimet työpaikat

Etsimme ympäristöasiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen

Nab Labs Oy on osa Eurofins Scientificiä. Nab Labs Oy tarjoaa näytteenotto-, analyysi-, mittaus- ja asiantuntijapalveluita. Henkilökuntaa Nab Labs Oy:ssä on noin 120 usealla eri paikkakunnalla Suomessa.

Tuotamme teollisuudessa tarvittavat ilmapäästömittaukset ammattitaidolla ja Suomen laajimpiin kuuluvalla akkreditoinnilla. Tuotamme myös mallinnuspalveluja ilmanpäästöjen ja melun leviämisen simulointiin. Toiminta-alueena on koko Suomi, myös ulkomaan komennukset mahdollisia.

Ympäristöasiantuntijana vastaat ilmatutkimuksen eri osa-alueista joita ovat työhygieeniset mittaukset, hajututkimukset sekä ympäristömelu- ja pölytutkimukset. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työsuhde on noin vuoden kokoaikainen määräaikaisuus. Sijoituspaikka on Jyväskylä. Aloitus 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen kenttätoimintaan, vastuualueen kehittäminen, myynti ja markkinointi, asiakassuhteiden hoito sekä toimintaan liittyvät laatu- ja turvallisuusasiat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• alan kokemusta
• kokemusta ja kiinnostusta asiakaspalvelusta ja toiminnan kehittämisestä
• alaa vastaavaa soveltuvaa koulutusta esim. FM luonnontieteet, insinööri / diplomi-insinööri (ympäristö /energia / prosessi / kemia)
• hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä matkustusvalmiutta
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja myyntihenkisyyttä

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja liikkuvan työn mukavassa työporukassa, tehtävän vaatiman koulutuksen sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, tee hakemus 18.8.2017 mennessä osoitteessa http://bit.ly/AzetsTyöt

Lisätietoja tehtävästä antavat :
Ympäristöasiantuntija Janne Ruuth 040 1820 409
Yksikönpäällikkö Kaarlo Kärkkäinen 050 3578 333

 

Avoimet työpaikat - Avoin hakemus

Avoimet työpaikat tulevat aina nähtäville tälle sivustolle. Jos avoimia paikkoja ei ole, voit jättää avoimen hakemuksen allaolevalla hakemuslomakkeella.


Hakemus

Nablabs työnantajanaAvoimet työpaikat