nablabs_vesi1.jpg

Vesianalytiikka

Vesi on läsnä kaikkialla. Sen laatua, ominaisuuksia ja pitoisuuksia kuvaavia mittauksiakin on paljon ja moneen käyttöön. Luonnonvesien, jätevesien, prosessivesien, kattilavesien ja kiertovesien analytiikassa on kussakin ominaispiirteensä. Menetelmämme kattavat kaikki vesianalytiikan osa-alueet ja laboratoriomme ja palvelumme venyvät vuotuisesta vedenlaadun seurannasta päivittäiseen prosessinvalvontaan. Käytettävät menetelmät ovat kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia. Modernissa vesilaboratoriossamme hyödynnetään uusinta tietotekniikkaa ja käytetään pitkälle automatisoituja analyysilaitteita, kuten ravinneanalysaattoreita ja analyysirobotteja.

Kaivovesiasiakkaiden neuvontapuhelin 0600 12101 (arkisin klo 10-11)

Puhelun hinta on 0,99 € min + pvm/mpm (sis. alv 24 %), jonotusajalta peritään normaali puhelinmaksu. Neuvontapuhelimesta neuvot näytteenottoon ja sopivan tutkimuksen valintaan. Kaivovesiin liittyvät reklamoinnit, palautteet, peruutukset tai kaivovesilaskutuksen epäselvyydet Nab Labsin vaihde 0404 503 100.


YmpäristölaboratorioVesianalytiikkaAlkuaineanalytiikkaOrgaaninen analytiikkaMikrobiologinen analytiikkaYmpäristötutkimuspalvelutIlmatutkimuspalvelutMetsäteollisuuspalvelutKemianteollisuuden palvelutPalveluverkosto