dscf8671.jpg

Palveluverkosto

Vaalimme hyviä suhteita niin asiakkaisiimme kuin myös organisaatioihin, joiden kanssa olemme verkottuneet palveluiden tuottamisessa.

Top Analytica Oy

Olemme osakkaana Turussa toimivassa Top Analytica Oy:ssä, joka tuottaa erikoistuneita pinta-analytiikan palveluita erittäin kattavalla osaamisella ja laitteistolla mm. prosessi-, kemian-, paperi- ja metalliteollisuuden ongelmien selvittämiseen. Yrityksen pintaherkät laitteistot soveltuvat mm. seuraaviin tutkimuksiin:

- Paperin päällyste
- Maalipinnoitettu teräs
- Adheesio-ongelmat; maalit, lakat, polymeerit jne.
- Korroosionesto; metalli, alumiini jne.
- Ympäristöystävälliset pintakäsittelymenetelmät
- Elektroniikkateollisuuden materiaalit
- Lasikuidut komposiittimateriaaleihin
- Erilaiset kuidut
- Keraamiset jauheet

Lisätietoa Top Analyticasta: www.topanalytica.com

Muut laboratoriot ja tutkimuskeskukset

Nab Labsilla on laajat yhteydet myös muihin koti- ja ulkomaisiin erikoisanalyysipalveluja tuottaviin laboratorioihin. Yhteistyökumppaniemme avulla varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä tarvitsemansa laboratoriopalvelut halutussa laajuudessa.

Yliopistot ja muut oppilaitokset

Teemme tutkimusyhteistyötä yliopistojen ja muiden oppilaitosten kanssa, ja pyrimme tarjoamaan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja ja kesätyöpaikkoja aina, kun se on mahdollista.

Tavaroiden ja palvelujen toimittajat

Luotettavat tavaroiden ja palvelujen toimittajamme varmistavat osaltaan sen, että asiakkaamme kokevat palveluidemme vastaavan heidän vaatimuksiaan. Korkealuokkaisilla välineillä ja mm. kalibrointi- ja logistiikkapalveluilla on keskeinen merkitys toiminnassamme.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai kenties myymään yrityksesi tai liiketoimintasi meille? Olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistyömahdollisuuksista. Osana palveluverkostoamme tai osana Nab Labsia yrityksesi tai laboratoriosi voisi olla enemmän kuin ehkä olit kuvitellutkaan. Ota yhteyttä myyntiimme, niin selvitetään yhdessä, miltä yhteinen tulevaisuus voisi näyttää. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

YmpäristölaboratorioYmpäristötutkimuspalvelutIlmatutkimuspalvelutMetsäteollisuuspalvelutKemianteollisuuden palvelutPalveluverkosto