Asiakastarpeeseen räätälöidyt palvelut

Miksi Nablabs

Palvelemme nopeasti ja joustavasti

Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa, kuuntelemme heitä ja tunnemme heidän tarpeensa. Kokenut henkilöstömme palvelee asiakkaita joustavasti ja nopeasti. Meille on tärkeää, että kanssakäymisestä muodostuu myönteinen kokemus.

Tuotamme oikeaa ja luotettavaa tietoa

Henkilöstömme kokemus ja ammattitaito antaa meille kyvyn tuottaa luotettavaa tietoa. Kehittyneet järjestelmät, tiedonsiirron automatisoidut asiakasrajapinnat sekä korkea automaatioaste takaavat tehokkuuden. Ympäristöanalytiikan ja ilmapäästömittausten laaja akkreditointi ovat korkean laadun takeena.

Olemme palveluliiketoiminnan edelläkävijä

Pitkäaikainen kokemus monipuolisen asiakaskuntamme mittaus-, analyysi- ja tutkimushaasteiden ratkaisemisessa tekee meistä oman toimialamme asiantuntijan. Kokemuksemme ulkoistettujen laboratoriopalvelujen tuottamisesta on Suomen laajin. Haluamme erottua asiakaslähtöisen palvelun osaajina perinteisen palvelun tuottamisen sijaan. Valtakunnallisen toimipisteverkostomme ja liikkuvien näytteenottotiimiemme ansiosta kykenemme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti kaikkialla Suomessa.