Haemme Liiketoiminnan assistenttia

Nab Labs Oy on maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, kansainvälisen Eurofins Scientific-konsernin suomalainen tytäryhtiö. Eurofins Scientificin päätoimialoja ovat laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike- ja maatalous-, ympäristö- sekä lääkesektoreilla. Konsernimme 375 laboratoriossa, jotka sijaitsevat 41 maassa ympäri maailmaa, työskentelee 30 000 laboratorioalan ammattilaista. Analyysivalikoimamme kattaa yli 130 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, turvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Suomessa Eurofins on toimialansa markkinajohtaja. Suomen yhtiöt, joiden palveluksessa työskentelee 400 henkilöä, tarjoavat laboratorio- ja asiantuntijapalveluita elintarvike-, maatalous-, ympäristö- ja tuoteturvallisuussektoreille.

Haemme nyt Nab Labs Oy:n ympäristötutkimuksen liiketoimintayksikköön

LIIKETOIMINNAN ASSISTENTTIA Jyväskylään vakinaiseen työsuhteeseen

Liiketoiminnan assistentin työ painottuu pääasiassa ympäristöliiketoiminnan monipuolisiin projektien hallinnan avustaviin tehtäviin sekä avustaviin myynnin ja viestinnän tehtäviin. Tarjous- ja asiakirjavalmistelu sekä laskutus kuuluvat päivittäisiin työtehtäviisi. Vastuullasi on myös yleiset toimistotyöt sekä viestinnän tehtävät. Tehtävässä raportoit liiketoimintayksikön päällikölle.

Odotamme sinulta:
• Kokemusta projektitoiminnan tukitehtävistä
• Sujuvaa tietoteknistä osaamista
• Hyviä kirjallisia valmiuksia ja raportointitaitoja
• Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja uusien asioiden omaksumiskykyä
• Positiivista, palveluhenkistä ja aikaansaavaa asennetta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavasta tehtävistä. Myös sujuva suomen kielen taito sekä vähintään auttavaa englannin kielen taito on tarpeen. Kokemus ympäristöliiketoiminnasta samoin kuin työskenteleminen kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää ammattitaitoasi. Tämän lisäksi pääset osaksi Eurofins-konsernin laajaa verkostoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.10.2017 mennessä osoitteessa http://bit.ly/AzetsTyöt .

Lisätietoja tehtävästä antaa
• Yksikönpäällikkö Jouni Aho, puh. 040 826 7988 (parhaiten tavoitettavissa 10.10. klo 9-10 sekä 11.10. klo 16-17), voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse jouni.aho@nablabs.fi


Ajankohtaista

Eurofins Scientific Finland Oy:n Kokkolan vesianalytiikka Ahma ympäristö Oy:lle ja teollisuusanalytiikka Nab Labs Oy:lle

Liiketoimintakaupat 6.10.2017

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »