Haemme Palkanlaskijaa

Nab Labs Oy on maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, kansainvälisen Eurofins Scientific-konsernin suomalainen tytäryhtiö. Eurofins Scientificin päätoimialoja ovat laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike- ja maatalous-, ympäristö- sekä lääkesektoreilla. Konsernimme 375 laboratoriossa, jotka sijaitsevat 41 maassa ympäri maailmaa, työskentelee 30 000 laboratorioalan ammattilaista. Analyysivalikoimamme kattaa yli 130 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, turvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Suomessa Eurofins on toimialansa markkinajohtaja. Suomen yhtiöt, joiden palveluksessa työskentelee 400 henkilöä, tarjoavat laboratorio- ja asiantuntijapalveluita elintarvike-, maatalous-, ympäristö- ja tuoteturvallisuussektoreille.

Haemme nyt konsernin tukitoimintoihin Nab Labs Group Oy:öön

PALKANLASKIJAA vakinaiseen työsuhteeseen Jyväskylään

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset palkanlaskennan tehtävät
mm. eri henkilöstöryhmien palkanlaskenta ja maksatus, työehtosopimusten tulkinta, vuosiraportointi sekä yhteistyö vakuutusyhtiöihin ja Kelaan. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistuminen työajanseuranta- ja palkanlaskentajärjestelmän käyttöönottoon.

Odotamme sinulta:
• aiempaa kokemusta palkanlaskennasta usean vuoden ajalta
• numerotarkkuutta ja huolellisuutta
• kysyä itsenäiseen työskentelyyn
• kykyä toimia tiimissä
• palvelualttiutta ja joustavuutta

Aiempi kokemus alan työehtosopimuksen tulkinnasta sekä käyttökokemus eri työajanseuranta- ja palkanlaskentajärjestelmistä on eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi edellytetään vähintään auttavaa englannin kielen taitoa. Tehtävässäsi raportoit Suomen talousjohtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää ammattitaitoasi. Tämän lisäksi pääset osaksi Eurofins-konsernin laajaa verkostoa.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.10.2017 mennessä osoitteeseen tiinapakarinen@eurofins.fi . Toimi ripeästi, tehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Eurofinsin Suomen talouspäällikkö Tiina Pakarinen, puh. 050 49 11 469 (parhaiten tavoitettavissa 6.10. klo 14-15, 10.10. klo 8-9.30 ja 15-16), voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse tiinapakarinen@eurofins.fi


Ajankohtaista

Eurofins Scientific Finland Oy:n Kokkolan vesianalytiikka Ahma ympäristö Oy:lle ja teollisuusanalytiikka Nab Labs Oy:lle

Liiketoimintakaupat 6.10.2017

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »