Nab Labs osaksi Eurofins Scientificiä

Eurofins Scientific on ostanut ympäristötutkimuksen ja –analytiikan sekä teollisuusanalytiikan ja ilmatutkimuksen palveluja tuottavan Nab Labs Oy:n. Tällä kaupalla Eurofins vahvistaa markkinajohtajan asemaansa Suomessa.


Nab Labs Oy toimii valtakunnallisesti tuottaen ympäristö- ja teollisuusanalytiikan palveluita Jyväskylän, Oulun, Rauman ja Porin laboratorioissaan. Lisäksi Nab Labsilla on ympäristönäytteenoton ja ilmatutkimuksen toimipisteitä useilla paikkakunnilla. Nab Labsin historia alkaa vuodesta 1968 ja yrityksessä työskentelee noin 120 työntekijää. Nab Labs Oy ja sen kaikki työntekijät jatkavat toimintaansa uuden omistajan palveluksessa.


- Kaupan myötä Nab Labs pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin yhdessä Eurofinsin Suomen muiden laboratorioiden kanssa, toteaa Nab Labs Oy:n toimitusjohtaja Tommi Karjalainen.


Eurofins Scientific on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 2,54 mrd €. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 310 laboratoriota 39:ssä eri maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Eurofinsin toimiala kattaa bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla. Yhtiön toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstön korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptin jatkuvaan kehittämiseen.

Eurofins reinforces its market leadership in environment testing with the acquisition of Nab Labs in Finland


Nab Labs Oy, ympäristöliiketoiminta, Jouni Aho,

jouni.aho@nablabs.fi,

040 826 7988


Ajankohtaista

Eurofins Scientific Finland Oy:n Kokkolan vesianalytiikka Ahma ympäristö Oy:lle ja teollisuusanalytiikka Nab Labs Oy:lle

Liiketoimintakaupat 6.10.2017

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »