Kaivovesitutkimukset

Kaivovesitutkimuksien näytepullot voi noutaa Ympäristölaboratoriostamme, joka on avoinna ma - pe klo 8.00 - 16.00. Käyntiosoite Survontie 9 D (Ylistönrinteen yliopistokampusalue, D-rakennus, 4. krs) 40500 Jyväskylä.

Kaivovesinäytteet voi palauttaa Ympäristölaboratorioomme Survontielle ma - to klo 8.00 - 14.00.

Tarkemmat vesinäytteen otto-ohjeet ja kaivovesitutkimustilaus löytyvät Tutkimustilaukset -sivulta pdf-lomakkeena Kaivovesi yksityis- ja alkutuotantokäyttö 

Mikäli näytteitä ei tuoda laboratorioon, ensisijainen näytteiden toimitustapa on Matkahuollon kautta. Toissijaisesti Postin kautta. Matkahuollosta ja Postista on syytä varmistaa, että paketin lähetysmaksu kattaa toimituksen laboratorioon asti. Lähetystapa tulee valita niin, että näytteet ovat laboratoriossa 1 vrk sisällä näytteen ottohetkestä.

Kaivovesiasiakkaiden neuvontapuhelin 0600 12101 (arkisin klo 10-11)

Puhelun hinta on 0,99 € min + pvm/mpm (sis. alv 24 %), jonotusajalta peritään normaali puhelinmaksu.
Neuvontapuhelimesta saatte neuvoja näytteenottoon ja juuri Teille sopivan tutkimuksen valintaan.
Neuvontapuhelin auttaa myös tulkitsemaan Nab Labsilta saamaanne tutkimustodistusta ja lausuntoa veden laadusta, jos mukana tulleista ohjearvoista huolimatta Teille on jäänyt siitä jotakin kysyttävää tai jokin muu asia askarruttaa.

Jos haluatte reklamoida, antaa palautetta, peruuttaa tutkimustilauksenne tai laskutuksessa on jotakin epäselvää voitte soittaa Nab Labsin vaihteeseen 0404 503 100.


Ajankohtaista

Eurofins Scientific Finland Oy:n Kokkolan vesianalytiikka Ahma ympäristö Oy:lle ja teollisuusanalytiikka Nab Labs Oy:lle

Liiketoimintakaupat 6.10.2017

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »