Laboratorio- ja asiantuntijapalveluja tarjoava Nab Labs Oy valitsi LabVantage tiedonhallintajärjestelmän

Teollisuuden prosessi- ja tuoteanalytiikan sekä ympäristöanalytiikan ja -tutkimuspalveluiden osaaja Nab Labs Oy on valinnut Software Pointin toimittaman LabVantage Express tiedonhallintajärjestelmän Metsäteollisuuspalveluihinsa.

- Korvaamme vanhat järjestelmämme nykyaikaisella ja ketterällä tiedonhallintajärjestelmällä, jota on myös helppo päivittää muuttuvissa tarpeissa, kun liiketoimintamme kasvaa, kertoo Nab Labsin Metsäteollisuuspalveluiden yksikönpäällikkö Outi Kari.

- Uudella järjestelmällä saamme esimerkiksi asiakkaillemme tärkeän sellunjauhatusraportoinnin toimimaan tehokkaasti. Järjestelmä parantaa laboratorioiden välistä tiedonsiirtoa ja mahdollistaa tallennetun tiedon monipuolisen hyödyntämisen.

- LabVantage Expressin etuja ovat nopea, parhaimmillaan muutamassa kuukaudessa tehtävä käyttöönotto sekä helppokäyttöisyys ja runsaat toiminnot. Järjestelmä tarjoaa myös hyvät laajennus- ja räätälöintimahdollisuudet, lisää Software Pointin myyntipäällikkö Mervi Tabell.

– Yksinkertaistettu käyttöliittymä opastaa käyttäjää ja moderni ulkoasu näyttää enemmän tietoa yhdellä silmäyksellä. Nykyaikaisena, selainpohjaisena tiedonhallintajärjestelmänä LabVantage Express on ihanteellinen pienille ja keskisuurille laboratorioille, joilla on korkeat laatu- ja hyväksyntävaatimukset.

Lisätietoja:

Metsäteollisuuspalveluiden yksikönpäällikkö Outi Kari, Nab Labs Oy,
puh. 040 578 7210, etunimi.sukunimi@nablabs.fi

Myyntipäällikkö Mervi Tabell, Software Point,
puh. 040 182 9426, etunimi.sukunimi@softwarepoint.com

LabVantage Express

Nab Labs Oy palvelee tiedontuottamisessa yrityksiä, julkista sektoria sekä kuluttajia. Nab Labsin teollisuuden prosessi- ja tuoteanalytiikan palvelut sisältävät mm. tuotannon laadunvalvontaa ja tuotekehitystä sekä jatkuvia palvelusopimuksia. Ympäristöanalytiikan ja -tutkimuksen palveluissa tehdään esimerkiksi kuormitus- ja vaikutustarkkailua, näytteenottopalveluita sekä ympäristösuunnittelua. Kotimaisen ja valtakunnallisesti toimivan yrityksen liikevaihto on noin 10 milj. euroa. Nab Labs työllistää yli 100 tiedontuottamisen ammattilaista Suomessa. Yritys aikoo jatkossakin kehittää ja uudistaa toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Software Point on laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmien (LIMS) johtava kehittäjä Pohjois-Euroopassa. Olemme toimittaneet laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiä ja biopankkiratkaisuja yli 500 laboratoriolle. Asiakkaamme toimivat lähes kaikilla toimialoilla kuten terveydenhuollossa, bioteknologiassa sekä lääke-, energia-, ympäristö-, elintarvike-, metsä-, pakkaus-, teräs- ja kemianteollisuudessa. Asiakkaamme edustavat arvostettuja brändejä ja luotettuja viranomaisia, jotka tunnetaan korkeatasoisesta tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, tuotteista sekä analyysipalveluista. Software Point työllistää 100 asiantuntijaa, joilla on laaja IT- ja laboratorioalan kokemus. Pohjoismaissa meillä on viisi toimipistettä, ja yhdessä LabVantage Groupin kanssa tarjoamme LIMS-osaamista ympäri maailman.


Ajankohtaista

Laboratorio- ja asiantuntijapalveluja tarjoava Nab Labs Oy valitsi LabVantage tiedonhallintajärjestelmän

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nablabsilta ennakkojoululahja laboratorioalan opiskelijoille

Lahjoitimme laboratoriotarvikkeita opetuskäyttöön

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Tilaa tästä Nab Labsin uutiskirje