Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Nablabs ja Vapo ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyöstä, jossa Nablabs vastaa Vapon lämpölaitosten ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksista vuosien 2017 - 2019 aikana. Sopimuksen tavoitteena ovat kustannussäästöt sekä oikea-aikaiset ja ympäristölupien mukaiset laadukkaat mittaukset.

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä. Tavoitteena on myös raportoinnin kehittäminen asiakkaan odotusten mukaisesti.

Sopimuksen myötä Vapo Oy saa käyttöönsä Nab Labs Oy:n yli 30 vuoden kokemuksen polttoprosessien ympäristömittauksista ja palamisen optimoinnista.

Lisätietoja antaa:

Nab Labs Oy:n

Toimitusjohtaja Tommi Karjalainen, 040 519 0088, etunimi.sukunimi@nablabs.fi

Ilmatutkimuspalveluiden yksikönpäällikkö, Kaarlo Kärkkäinen, 050 357 8333, etunimi.sukunimi@nablabs.fi

Vapo Oy:n
Production Manager, Vapo Heat and Power Jouko Latvakangas (tavoitettavissa 13.3.2017 jälkeen), 020 790 4863, jouko.latvakangas@vapo.fi

Vapo Oy -verkkosivut


Ajankohtaista

Eurofins Scientific Finland Oy:n Kokkolan vesianalytiikka Ahma ympäristö Oy:lle ja teollisuusanalytiikka Nab Labs Oy:lle

Liiketoimintakaupat 6.10.2017

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »