Kaivovesi- ja salmonellatutkimukset

Kaivovesitutkimuksia varten tarvittavat näytepullot voi noutaa Mikrobiologian laboratorion vastaanotosta, joka on avoinna ma - pe klo 8.00 – 15.00. Käyntiosoite Eeronkatu 10, 40720 Jyväskylä, puh. 040 620 2789.

Tarkemmat vesinäytteen otto-ohjeet ja kaivovesitutkimustilaus löytyvät Tutkimustilaukset -sivulta pdf-lomakkeena Kaivovesi yksityis- ja alkutuotantokäyttö seuraavasta linkistä Tutkimustilaukset

Kaivovesinäytteet voi palauttaa mielellään näytteenottopäivänä ensisijaisesti Mikrobiologian laboratorioomme Eeronkadulle ma - pe klo 8.00 – 15.00.

Mikäli näytteitä (koskee sekä vesi- että ulostenäytteitä) ei tuoda laboratorioon, ensisijainen näytteiden toimitustapa on Matkahuollon kautta. Toissijaisesti Postin kautta. Matkahuollosta ja Postista on syytä varmistaa, että paketin lähetysmaksu kattaa toimituksen laboratorioon asti. Lähetystapa tulee myös valita alla olevat aikarajat huomioiden.

  1. Vesinäytteet tulee olla laboratoriossa 1 vrk sisällä näytteen ottohetkestä.
    Ulostenäytteet 3 vrk:n sisällä näytteen otosta.

Jotta laboratorio osaa odottaa tutkittavaa näytettä, pyydämme ilmoittamaan tulevasta näytteestä sähköpostitse ymplab@nablabs.fi tai puhelimitse 050 411 4033.

 

Ympäristölaboratoriomme Survontiellä palvelee myös kaivovesitutkimuksissa, näytepullojen nouto ma - pe klo 8.00 – 16.00 ja kaivovesinäytteiden palautus ma - pe klo 8.00 – 14.00. Huomioithan ystävällisesti Survontien laboratorion näytteiden vastaanoton päättymisajan joka on jo klo 14.00. Käyntiosoite Survontie 9 D (Jyväskylän yliopiston Ambiotica-rakennus 4.krs), 40500 Jyväskylä. Ympäristölaboratorio puh. 040 805 3608.

 


Ajankohtaista

Nablabsilta ennakkojoululahja laboratorioalan opiskelijoille

Lahjoitimme laboratoriotarvikkeita opetuskäyttöön

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Nab Labs Oy ja Vapo Oy yhteistyöhön lämpö- ja voimalaitosten päästö- ja takuumittauksissa

Mittausten keskittäminen parantaa aikaisemman mittaustiedon hyödyntämistä laitosten kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ »

Tilaa tästä Nab Labsin uutiskirje